PŘIPRAVUJEME PRO VÁS : VODA SYCENÁ VODÍKEM

03.05.2018 16:19

V dohledné době spustíme výrobu vody sycené vodíkem. Výhody a účinky této vody jsou dostatečně známé.

Protože se snažíme dělat hlavně pro lidi, naše cena bude zcela bezkonkurenční. 

Z tohoto důvodu počítáme s tím, že na začátku budeme vodu prodávat tím způsobem, že zájemci si vodu objednají a zaplatí přes e-shop předem. Voda potom bude k vyzvednutí ve stanovený den a hodinu na nějakém dobře dostupném (metrem) místě a s možností parkování s autem. 

Voda bude balena ze začátku ve skleněných, vratných obalech 0,3l a se záruční dobou 4 týdny. Z toho vyplývá, že tato nabídka bude určena především pražákům a těm, komu to bude za to stát a kdo bude ochoten si pro vodu zajet.

Skleněné obaly (lahve jsou poměrně těžké, kdo by si chtěl přijet MHD, ať si někde v supermarketu raději předem potěžká basu piv). Zájemce si ale může samozřejmě objednat menší počet balení a častěji tak, aby je v pohodě unesl. Pro informaci, jedno balení vody sycené vodíkem bude včetně obalu vážit 389, resp. 436g. Takže 20 lahviček by mohlo vážit cca. 7,8, resp. 8,7kg. Patrně vybereme lehčí variantu obalu - ještě záleží na tom, jak dopadnou zkoušky těsnosti obalu.

Každý zájemce si bude muset koupit 2 sady skleněných obalů s tím, že jednu sadu bude mít vždy u sebe ke spotřebě a druhá sada bude u nás připravena k naplnění podle další objednávky. Odmítáme totiž z hygienických důvodů čistit obaly po použití a dávat je dalším zákazníkům, každý zákazník si bude "ošetřovat" svoje zakoupené lahve, u nás budou pouze před naplněním jednoduše vypláchnuty. Je zde tedy určitá počáteční investice, která se ale časem jistě vyplatí.

Později možná budeme uvažovat o jednorázových plastových obalech s obsahem cca. 0,25l a s možností posílat poštou. Skleněné obaly si poštou poslat netroufáme, jednak pro náročnost při balení a jednak pro katastrofální služby České pošty. Nicméně budeme zvažovat posílání jiným dopravcem.

Cena vody bude hlavně pro lidi. Takže se připravte.

Zpět