POUČENÍ - SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

26.05.2018 11:28

Stisknutím tlačítka "ODESLAT OBJEDNÁVKU" uzavíráte s námi nejen kupní smlouvu, ale zároveň vyjadřujete plný souhlas se zpracováním vašich osobních dat naší společností. Žádáme vás proto, aby jste ve svém zájmu navštívili naše Podmínky pro zpracování osobních údajů, seznámili se s nimi a odesláním objednávky a pak případně vyjádřili váš souhlas/nesouhlas s těmito našimi podmínkami.

V případě, že nebudete s našimi Podmínkami se zpracováním vašich dat souhlasit, opusťte prosím prostor nákupního košíku jakýmkoli jiným způsobem. Vaše zamýšlená objednávka v tom případě však nebude uskutečněna pro neuzavření smlouvy. Vaše data zadaná v průběhu sumarizace nebudou zaznamenána.

Budete li si přát DODATEČNĚ zrušit již vámi daný souhlas s našimi podmínkami se zpracováním dat, uvědomte nás o tom prosím emailem, viz naše Podmínky pro zpracování osobních údajů.

 

zaškrtnutím políčka "Souhlasím s Obchoními podmínkami" vyjadřujete, že jste obchodním podmínkám porozuměli v plném jejich rozsahu, včetně tohoto poučení.

V tom případě prosím odešlete vaši objednávku za současného udělení souhlasu s našimi Podmínkami se zpracováním osobních údajů zde.

Zpět