Vznikající hnutí "Naštvané matky" potřebuje nutně naši pomoc, aby se mohlo registrovat.

29.08.2016 12:00

Vážení spoluobčané, události, kterými v současné době žijeme, se posouvají rychle dopředu. 

Minulý týden jsme v Praze uvítali Frau Merkel. A byla to pěkná protestní pecka. Po ulicích bylo vidět auta s českými vlajkami a připadal jsem si skoro jak v roce 69, při hokejovém utkání ČSSR:SSSR, kdy rusové od nás dostali strašlivým způsobem na budku.

Poměr protestujících a sluníčkářů při příjezdu Frau Merkel byl podle mého odhadu asi 95:5 

Byla to zcela jasně projevená vůle občanů této země.

Po celé Praze se tak uskutečnila řada protestních akcí, které zcela jasně daly najevo všem, co si občané o tom, co se děje u nás a v Evropě, myslí. 

Občané se začínají organizovat, začínají se rozhlížet okolo sebe a začínají přemýšlet o budoucnosti - co bude následovat, a jak se zapojí.

Občané zdvihají hlavy a přestávají být ovčany.

Zároveň se formují nejrůznější uskupení, sdružení, politická hnutí a strany, jejichž nejvyšším cílem je zabránění islamizaci této země. 

Dostal jsem informaci, že právě vznikající politické hnutí "Naštvané matky" potřebuje naše hlasy a podpisy. Navštivte prosím jejich stránky www.nastvanematky.cz a přečtěte si něco o jejich cílech. Vytiskněte si jejich podpisový arch a požádejte své přátele a bližní o podpis. 

Jde o dobrou věc a za nás, občany, kteří jsme se rozhodli již nebýt ovčany a kteří stojíme o zachování našich hodnot, za nás to nikdo jiný neudělá. 

Vyjádření podpory takovým formacím, které jsou rozhodnuty bít se za naši věc, a tedy i vznikajícímu hnutí "Naštvané matky", bychom měli v této době považovat za naši občanskou povinnost.

Vím, že tato moje výzva k vám, občanům, je jaksi mimo zaměření tohoto e-shopu a několik mých přátel mne přesvědčovalo, abych to nedělal.

Není mi ale vůbec lhostejno, jak celá tato situace pro náš národ a Evropu vůbec skončí a také nejsem zbabělec. Proto jsem se rozhodl neuposlechnout jejich hlasu. Moje občanská povinnost a svědomí je mi nade vše.

Pavel H., majitel e-shopu naprameni.cz

 

 

Zpět